“La pobresa no té vacunes”

Ha passat per Carrer Major, Francesc Roig, membre i vocal de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, amb qui hem volgut fer una anàlisi de com es troba el sector dels serveis socials amb tota la pandèmia que estem vivint.

PUBLICITAT

Roig ha explicat que “la pobresa no té vacunes” i que cal “adoptar altres solucions més adequades per resoldre la pobresa”. Assegura que es necessita “més presencialitat dels serveis socials en algunes administracions”, ja que “no totes les solucions es poden resoldre només prenent un botó a internet”.

També ha fet referència al fet que Càritas a Catalunya ha incrementat un 63% i el Tercer Sector un 30%, de, segons assegura, “persones que mai havien demanat ajudes i persones que anys abans havien estat donants”.

Roig ha assenyalat que hi ha una “perspectiva negre” i que “hi ha serveis que haurien de ser prioritaris com l’angoixa, la incertesa i la situació galopant que s’està generant als serveis socials”.

Francesc Roig no ha volgut perdre l’oportunitat d’enviar un missatge d’esperança, solidaritat i de practicar l’efecte mirall perquè tal com ell mateix ha dit “pot ser que en un temps tu passis per la situació que ara està passant una altra persona”.

PUBLICITAT