L’Obert X Vacances arranca la segona temporada

Avui acaba la temporada de Carrer Major fins al setembre, però aquest dilluns dóna el punt de sortida l’Obert X Vacances. El magazín d’estiu que emetran més de 50 emissores de tota Catalunya i combinarà actualitat, entreteniment i territori.

PUBLICITAT

Avui han passat per Carrer Major el Carles Carvajal, presentador de l’Obert per Vacances, la Carol Cubota, coordinadora del territori del Camp de Tarragona, i l’Álvaro Rodríguez, responsable de les xarxes socials del programa. Els col·laboradors ens han avançat seccions del programa que comença aquest dilluns 19 de juliol. Algunes estan vinculades a l’actualitat informativa com l‘entrevista amb Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Catalunya, desgranant la situació actual de la pandèmia. Altres ens descobriment el territori en clau d’entreteniment com la visita a la Granja Sant Francesc d’Altafulla.

Álvaro Rodríguez ens ha parlat sobre el concurs #AntiPostu, on els oients compartiran les seves experiències d’estiu que mai apareixen a les històries d’Instagram. Obert X Vacances s’emetrà de dilluns a divendres de 9 h a 11 h del matí des del 19 de juliol fins al 10 de setembre.

PUBLICITAT