Mora: “Esperem que el decret quedi en paper mullat perquè és un retrocés”

Gerard Mora, secretari del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha passat aquest dilluns per Carrer Major per parlar sobre el fet que Infermeria deixi de ser un àmbit de coneixement amb el nou Decret d’Ensenyament Universitari i la seva posició contrària així com sobre el nou aixecament de restriccions que han entrat en vigor.

PUBLICITAT

Avui que la prohibició de la limitació de les reunions a 10 persones de diferents bombolles de convivència ha passat de prohibició a recomanació. És una de les mesures de les noves restriccions aprovades pel Procicat que han entrat en vigor aquest dilluns i estaran vigents fins al 5 de juliol.

A la restauració, el nombre màxim de comensals per taula passa a ser de 6 persones a l’interior i 10 en terrasses. Aquesta mitjanit han reobert els locals d’oci nocturn i ja es poden habilitar espais de ball a festes majors o envelats.

Les assemblees d’entitats de base associativa podran tenir reunions d’un màxim de 1.000 persones a l’interior i 3.000 a l’exterior. I entre d’altres mesures, s’elimina també des d’aquest dilluns la limitació de 10 alumnes per aula en les activitats formatives o educatives no reglades presencials i d’esport escolar, i també en el lleure educatiu i inclusiu dirigit a persones amb discapacitat.

PUBLICITAT