Nieto: “Amb aquesta inflació, ens espera una tardor i un hivern molt negre”

Aquest dilluns a #CarrerMajor hem parlat amb Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona i província, sobre la demanda que fa d’una reducció de l’IVA del 10% al 4% en tots els productes alimentaris per rebaixar la tensió inflacionària i davant la proposta de la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà de limitar el preu màxim de la cistella bàsica en els supermercats.

PUBLICITAT

En aquest sentit, Nieto ha criticat durament la consellera i la seva proposta i confessa que “molts comerços de proximitat per fer front a les pujades brutals de l’energia, no poden pagar als proveïdors habituals i han de dilatar en el temps la compra de productes”. Nieto assenyala que és “una situació més que crítica, d’UVI” i que “ens espera una tardor i un hivern molt negre”

D’igual mode ha valorat com a “incongruent” la normativa sobre la regulació de l’aire condicionat per a l’estalvi energètic. En aquest sentit, lamenta i critica que “el Congrés dels Diputats i els polítics no s’apliquen aquestes mesures i allò que imposen”

PUBLICITAT