Riuada Solidària recapta més de 152 mil euros per als afectats de l’Espluga

Aquest dimecres al primer tram de Carrer Major hem parlat amb Àlex Rebollo, portaveu de Riuada Solidària a Montblanc qui indica que la situació de la pandèmia ha afectat també a la iniciativa tot i que es mostren contents i satisfets en arribar a la fita i poder atendre als afectats i donar-los les ajudes. S’han recaptat en total 152.396,01 euros i indiquen que

PUBLICITAT

També hem parlat amb Josep Maria Vidal, alcalde de l’Espluga de Francolí qui mostra orgull per l’esperit i acció solidària. Admet que per ara l’Ajuntament no ha rebut ni un cèntim dels ajuts econòmics pendents per part dels governs espanyol i català, tot i que sí diverses reparacions urgents a la zona afectada per part de les administracions competents.

Per altra banda hem parlat amb Maria Jesus Lerín, directora del Centre terapèutic d’estimulació cognitiva per a l’alzheimer de l’Associació d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp. qui celebra que el Departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya els ha atorgat, dins de la convocatòria de subvencions d’àmbit social a càrrec de l’assignació de l’IRPF, un import de gairebé 200.000 euros que es distribuiran de manera directa entre els usuaris del centre amb diferents modalitats.

PUBLICITAT