#TGNInfo | AEHT i Repsol signen un conveni per la bona entesa d’indústria i turisme

La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol han renovat aquest dilluns el conveni de col·laboració que posa en relleu “la bona entesa d’indústria i turisme”. Aquest conveni estableix la col·laboració econòmica de Repsol a les activitats de l’associació com les 35 jornades gastronòmiques que impulsen a la província. A més estableix a Repsol com a subministrador preferent a les empreses associades.

Repsol i AEHT
PUBLICITAT

En el marc d’aquesta jornada la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria a Tarraogna (AEHT) reclama “més creuers” perquè “crea pernoctacions” en la ciutat. 

El president de l’AEHT, Francesc Pintado, reconeix que els creueristes porten els àpats inclosos en el viatge i, per tant, és un model turístic que beneficia més al sector comercial que al de la restauració. No obstant això, des de la federació han detectat que genera una bona promoció de la ciutat.

Per acabar, Pintado puntualitza que volen “més creuers en el volum que pugui absorbir la ciutat”.

En clau local, l’Arquebisbat de Tarragona i l’Ajuntament de la Selva del Camp han signat un conveni de cessió d’una part dels terrenys del Convent de Sant Agustí.

Serà per habilitar una zona d’aparcament de vehicles pública en superfície. Ambdues parts signants han mantingut els darrers anys diferents converses relatives als usos d’aquests terrenys. Coincidint amb l’inici de la guerra d’Ucraïna es va reprendre la negociació, però des de l’Arquebisbat es va donar prioritat a l’allotjament dels refugiats a la Casa d’Exercicis a través de la gestió de la ONG Coopera. Finalment s’ha pogut signar aquest

L’espai cedit comprèn prop de 2000 metres quadrats corresponents a zona arbrada i una pista que limiten amb el carrer Joan de la Creu. Amb aquesta cessió la Selva podria ampliar en més d’una quarantena el nombre de places d’aparcament un espai proper al nucli antic.

La Fundació Casa Sant Josep i el Mercat de Tarragona celebren el Dia Internacional de les Famílies

S’ha fet amb una intervenció artística dins del Mercat de Tarragona que consisteix a guarnir les dues pèrgoles de l’interior del mercat amb cases fetes de cartó, les quals simulen les llars que, en un futur, podrien acollir nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

En segon lloc, s’ha programat una jornada lúdica, informativa i oberta a tota la ciutadania, que tindrà lloc la tarda del divendres 19 de maig a la plaça Corsini. Entre les activitats, adreçades als infants de la ciutat, s’organitzaran dos tallers: el dels Jocs a Plaça, consistent en diversos jocs tradicionals de gran format del Mercat Central; i un taller de pintura, on nens i nenes podran pintar, utilitzant la seva imaginació, cinc grans cases de cartó.

I a Altafulla aquest dimarts inicien les obres d’arranjament del tram de llambordes malmeses al carrer Marquès de Tamarit.

Unes obres que és faran a l’altura del carrer de l’Hostal, i que afectarà la circulació de vehicles. Els treballs obligaran a donar pas alternatiu amb semàfors. La previsió de durada d’aquestes obres és de dos dies i es preveuen que finalitzin el pròxim dijous 18 d’octubre. Per la seva banda, Aigües d’Altafulla aprofitarà aquests treballs per a substituir una tapa de clavegueram que es troba en mal estat en aquest mateix tram.

en esports, el Nàstic de Tarragona guanya al Cornellà i pràcticament signa la salvació a manca del que passi en els següents dos partits. 

Un solitari gol al minut 2 per part de Quintanilla ha significat tres punts d’or per un Nàstic que suma així la segona victòria consecutiva i s’allunya de la zona de descens, que té a 6 punts, amb 6 punts per disputar, encara que amb averajos perduts amb els seus competidors.

El tècnic grana, Dani Vidal, valorava així l’enfrontament i també el tram final de temporada.

La setmana que ve el Nàstici visita el camp de l’Amorebieta. El conjunt basc hauria pogut segellar l’ascens directe aquest diumenge, però s’ho jugarà tot davant el Nàstic al seu feu.

El CBT certifica l’ascens superant a El Pinar de Màlaga i ja és equip de LEB Plata. 

Els tarragonins han quallat una fase final immaculada, amb tres victòries en tres duels i aconseguint la primera plaça del grup. Els blaus aconsegueixen una fita històrica i d’un mèrit enorme després d’una temporada realment complicada, plena d’entrebancs en forma de múltiples lesions greus de jugadors importants. Però res atura al CBT. No han deixat de competir durant tota la campanya, jugués qui jugués, i han acabat assolint el somni.

PUBLICITAT