#TGNinfo | El Govern assegura que el Hard Rock no s’ha aturat

El conseller de Territori Juli Fernández assegura que el projecte del Hard Rock no s’ha aturat i que el Govern segueix donant les passes necessàries per garantir que el macrocomplex es podrà fer. Fernández ha explicat en una entrevista al Notícies en Xarxa que tots els tràmits que s’estan fent buscant garantir que no hi haurà més entrebancs.

hard rock
PUBLICITAT

Fernández ha assegurat que cal resoldre les al·legacions al Pla Director Urbanístic del CRT de Vila-seca i Salou. Ha afegit que cal evitar que es repeteixi un escenari en el qual una sentència judicial torni a obligar a revisar el planejament.

Recordem que fa tot just una setmana, agents econòmics i polítics del territori van reclamar celeritat al Govern català per aprovar el pla urbanístic del Hard Rock.

L’ocupació turística a Tarragona durant el pont de la Puríssima no ha assolit les previsions que s’havien fet. 

Amb tot, des del sector es fa un balanç “força correcte” d’aquests dies festius, que han estat més positius a l’interior que a la costa.

La fragmentació del pont en dos caps de setmana és una de les raons que expliquen no s’hagin registrat ocupacions tan altes. Però ha estat la meteorologia adversa el que ha fet baixar sobretot les reserves de darrera hora. Això ha fet que a la costa no s’hagi assolit el 70% esperat.

Les Terres de l’Ebre han tingut millors xifres d’ocupació, amb un 75% de mitjana. En alguns casos, s’ha penjat el cartell de complet.

Els treballadors d’Aena anuncien diverses jornades de vaga al Prat, Girona i Reus coincidint amb les festes de Nadal

El sindicat CCOO, amb representació majoritària, registrarà aquesta setmana sis jornades d’aturada: el 22, 23, 30 i 31 de desembre, i també el 6 i 8 de gener.

Els treballadors exiigeixen recuperar la paga de productivitat pendent del 2020, tot recalcant que el trànsit aeri ha tornat als nivells pre covid. A més, si passat el 8 de gener no hi hagués entesa, avisen, repetiran la vaga durant la Setmana Santa.

CCOO exigeix que les indemnitzacions previstes al fons per a les víctimes de l’amiant estiguin exemptes de tributar

Desenes de persones s’han concentrat avui a Tarragona per aquesta qüestió. És la primera d’un seguit de mobilitzacions que es faran en diferents punts del país.

Els representants sindicals de CCOO consideren que la cotització d’entre un 40% i un 47% “desvirtua” el fons i diuen que no té “sentit” per a evitar la judicialització dels casos.

La secretària d’Acció Sindical i Transicions Justes de CCOO de Catalunya, Cristina Torre, també ha posat de manifest la dificultat per determinar casos de càncer d’origen laboral.

Després de concentrar-se davant de la subdelegació del govern espanyol, els manifestants han marxat cap a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

A Reus, ja han començat els treballs per exhumar les restes de Cipriano Martos. 

Es tracta d’un militant antifeixista assassinat per la Guàrdia Civil el 1973 i enterrat en una fosa comuna.

De moment, l’exhumació anirà a càrrec del Departament de Justícia, amb l’acompanyament de l’Ajuntament de Reus.

Està previst que els treballs s’allarguin durant setmanes ja que en el mateix espai hi ha un centenar de persones enterrades. La voluntat de la família és traslladar les despulles a Granada i sepultar-les amb les dels seus pares.

Després de la victòria del Nàstic de Tarragona davant el Barça Atlètic per la mínima (1-0), els granes visiten aquest diumenge a l’Alcoyano.

El duel a Alcoi, programat a les 12:00 h, finalment es disputarà a partir de les 17:00 h.

PUBLICITAT