#TGNInfo | Ballesteros adverteix al PSC que no toca pensar en relleus

L’exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, adverteix al PSC que no és moment de pensar en relleus. El regidor socialista considera que el context actual exigeix que el futur de la ciutat sigui el més important i demana al seu partit no parlar de successors.

Entrevista Tribuna Tarragona a Josep Fèlix Ballesteros
PUBLICITAT

Ecologistes en Acció atorga una ‘Bandera Negra’ a la Platja Llarga de Tarragona. L’organització recull en el seu informe anual les deficiències mediambientals de les costes d’arreu del país.

L’AMPA de l’Arrabassada reclama que la nova escola sigui una realitat. Desenes de famílies d’aquesta escola envien un missatge clar a l’Ajuntament de Tarragona amb una mobilització en la què reclamaven compromís pel nou centre educatiu.

L’Ajuntament de Tarragona estudia instal·lar una sínia al Barri del Port. La mesura ha agradat a l’Associació de Veïns per reactivar l’economia i atreure veïns a la zona. Per contra, volen saber que pensa el barri per donar una resposta al consistori.

Tres fars de la costa tarragonina s’il·luminaran per celebrar el Dia Mundial de les Ajudes a la Navegació. El Port de Tarragona se suma a aquesta iniciativa per reconèixer la tasca de la navegació marítima especialment durant aquests mesos.

En cultura, Tarragona presenta una programació cultural d’estiu amb una quarantena de propostes. Destaquen els concerts i cinema en versió original al Camp de Mart. També s’han programat actuacions de grups locals als barris i més música en espais patrimonials.

PUBLICITAT