Vall “3.700 nens a les colònies és una xifra que s’assembla a la del 2019”

Avui ha passat pels micròfons de Carrer Major Montse Vall, directora de la delegació de la Fundació Pere Tarrés a Tarragona, sobre l’inici de les colònies i els casals d’estiu a la demarcació de Tarragona que han arrencat aquest dimarts i en què hi participaran 3.700 infants i joves.

PUBLICITAT

“Seran al final uns 3.700 nens, que és una xifra que s’assembla molt a la del 2019 així que reprenem les activitats de lleure amb l’activitat que hi havia hagut sempre”, afirma la directora, mostrant-se positiva.

“Hi ha més tranquil·litat per part de tothom, però de totes maneres els dos anys anteriors la gent també va confiar força enmig de la situació complexe que era”, reconeix Vall, encara que afirma que actualment estan més “relaxats” i que poden “exprimir totes les possibilitats del lleure”.

A més, Montse Vall també explica que treballen per ajudar als infants a que “reflexionin més amb temes com els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)”. “Crec que des del lleure tenim una possibilitat d’explicar-ho des d’una altra perspectiva. Els infants són com esponges, se sensibilitzen i ho entenen”, assegura convençuda la directora de la delegació de la Fundació Pere Tarrés a Tarragona.

PUBLICITAT