Comença el compte enrere

Captura

PUBLICITAT

​Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Començem el nostre repàs com sempre per 1a Catalana, on al grup 2 tenim al Torreforta, que no ha perdut la categoria matemàticament però ja mira només d’acabar la temporada donant la millor imatge possible. Amb alguna baixa, l’equip dirigit per Kiki s’enfronta a l’Almacelles, conjunt que es juga la permanència.

Al grup 6 de 2a Catalana, els dos equips tarragonins es juguen la vida començant el compte enrrere en dos camps de la part alta. L’At. Camp Clar visita la Canonja, mentre que el SPiSP ha d’anar al camp del Jesús i Maria.

Al grup 2 de 3a Catalana trobem duels directes a la part alta i a la part baixa. El SPiSP B juga contra l’Alhambra obligat a guanyar; el Racing de Bonavista té el partit de la jornada davant del Cambrils Unió, que marcarà molt les pròximes jornades en la lluita per l’ascens i la Cultural visita al Vilaseca B buscant de la cinquena posició.

A l’altre grup de 3a amb equips tarragonins, el 3, l’Icomar no pot badar més si no vol veure perillar la seva posició actual de permanència i, per la seva banda, La Floresta ha de guanyar per continuar en la lluita per l’ascens.

PUBLICITAT