Darrera oportunitat a Segona Catalana

At_CampClar

PUBLICITAT

​Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

Començem com sempre al grup 2 de 1a Catalana on el Torreforta, després de la derrota de la jornada passada, poc li queda per lluitar. Només l’orgull i donar la millor imatge possible és l’objectiu principal començant aquesta setmana pel Tàrrega.

Baixem una categoraa, fins a 2a Catalana, on al grup 6 la situació no està massa millor. El SPiSP té un repte molt complicat i potser l’última oportunitat per intentar continuar vius una jornada més. Per la seva banda, l’At.Camp Clar, últim a la taula, intentarà canviar la mala ratxa de les últimes jornades tot i que també té un partit complicat.

Emociant continua la 3a Catalana. Al grup 2 el Racing ha de guanyar a un camp on la temporada passada va perdre si vol continuar al capdamunt de la classificació. L’altre equip de Ponent, la Cultural Bonavista, vol possar la cirereta al pastís d’una molt bona temporada i buscarà els tres punts per atrapar al cinquè i, fins i tot, al quart. Mentrestant el SPiSP “B” no pot badar aquesta setmana davant d’un rival que no es juga res com el Salou, però que té jugadors de molta qualitat.

A l’altre grup de 3a, al grup 3, La Floresta vol seguir sommiant i necessita guanyar per mantenir les seves aspiracions d’aconseguir un lloc d’ascens. L’Icomar no pot deixar escapar la victòria davant el Montblanc per situar-se més a prop de la zona mitja de la taula.

PUBLICITAT