Distàncies Curtes: Anna Ibars

Una dona d’un veritable cas d’èxit, pels volts de l’any 2000 ella volia muntar una empresa i va fundar la marca i primer va obrir a Torredembarra i va acabar obrint un local a Tarragona. Anna Ibars és l’actual Directora General a Grupo AG Planning i també la presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives de Tarragona.

Els titulars

PUBLICITAT

3:15 Sembla mentida que ara estigui aquí. Jo tenia una il·lusió i pensava que tenia una capacitat global d’organitzar esdeveniments i m’agradava molt la meva feina.

5:40 La perseverància també és una qualitat i penso que la meva empresa està aqui per la persevarancia que ha tingut. Jo tenia la il·lusió de crear aquesta empresa i ha sigut un motor molt important per mi.

13:25 Quan t’agrada la teva feina vas amb il·lusió a treballar i això és importantíssim.

26:00 El tema de la salut mental sempre m’havia sensibilitzat. Quan va arribar el moment del Covid vam mantindre el nostre equip i ens adonavem que la restauració estava canviant. Tenia aquest presentiment i amb el Covid pensavem en una altra cosa que ens motivés i vaig pensar en la medicina estètica.

35:25 Hem de posar en valor la força d’aquestes dones i posar-les al lloc on es mereixen. Estem arribant al centenar i això ens dona més força per seguir desenvolupant aquesta feina.

37:05 Intentem ser un referent, no sé si ho hem aconseguit però intentem obrir-nos. A mi m’agrada col·laborar entre associacions perquè pensem que és una cosa important. El nostre eslogan és “juntes perquè volem creixer”.

40:25 Jo penso que si seguim lluitant com fins ara, el futur és bo. Clar que queda camí per recórrer, però les organitzacions comencen a tenir-nos en compte.

PUBLICITAT