Distàncies Curtes: Joan Reig

Músic, i amb una trajectòria tant en solitari com en grup on destaca per ser el bateria i component dels Pets, Joan Reig també ha estat l’alcaldable de Constantí en les darreres eleccions municipals. El músic destaca per estar arrelat a la terra, i sobretot per la seva passió musical. Ha sigut membre també de grups com Mesclat i Refugi, i ara es troba arrelat al seu municipi que el fa patir però on s’ha situat a l’oposició al consistori municipal.

Els titulars del programa

  • Joan Reig, músic català: “No m’interessa la música actual, però és una evolució natural. Hi ha coses interessantíssimes.”
  • Joan Reig, músic català: “La creació artística t’ha de commoure. Si no et qüestiona coses, l’art no té cap interès.”
  • Joan Reig, músic català: “Com a alcaldable, sempre t’arriben les impressions de la gent. Està bé coneixer. No tinc cap vocació politica pero esta bé treballar des de una altra perspectiva.”
  • Joan Reig, músic català: “Ara les xarxes i la immediatesa i la manipulacio de la gent fa cert respecte. L’extremadreta no accepta una espanya que surti del seu patró.”
  • Joan Reig, músic català: “M’agradaria que l’esforç del PSOE amb els independentistes fos pedagògic, però amb la reacció dels carrers ho dubto. Sembla que visquin en un altre planeta.”
PUBLICITAT