Distàncies Curtes: Les Artistes Locals

Avui anem de teatre. Avui tenim tres convidades. Una aventura que per elles va començar l’any 1996 al teatre Bravium de Reus. Una afició que tenien clar que volien convertir en una professió. El grup de les Artistes Locals neix el 2006. Alba Luja, Georgina Llauradó i Irene Benavent: actrius, cantants, dobladores, ballarines, teatre musical, monòlegs… Han estat actrius convidades al Polònia o al Cracòvia de TV3. Totes tres expliquen com neixen, les distàncies curtes que més els agraden.

Els titulars

PUBLICITAT

3:30 Disfrutem molt tenint el públic molt a prop. Cada vegada m’agrada més el petit format perquè sents el públic i és molt maco.

11:30 A vegades hem d’intentar entendre on està la marca d’un costat i d’un altre. El que fem és molt inconscient.

14:00 Sembla que no hi hagi talent, però sembla que està canviant perquè la pròpia gent està veient i és picar pedra i picar pedra.

20:10 Si que com a dones estem veient canvis, i fins i tot nosaltres estem canviant. I veient que hi ha dones que comencen a estar a primera línia fan que tu també et plantegis que tu també ho pots fer.

32:20 Cadascuna tenim altres inquietuds i treballem amb altres projectes. Durant el confinament no va ser un problema fer això que fem ara.

39:20 S’ha d’insistir en la responsabilitat de qui programa i veure què es transmet i com es fa.

44:25 Han de descobrir que aquest món és meravellós i que és una sort poder anar al teatre i poder fer teatre. Et dona més empenta i és essencial.

44:55 Tothom té moltes coses a dir i s’han de donar espais. I que no s’ha de tenir por i que qualsevol cosa és motiu de creació.

PUBLICITAT