El primer derbi el guanya La Floresta

AhB6U7mj3WBXSQRLZhPuJaqZZiTfWqZJ-rePxBVaK2dW

PUBLICITAT

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de lliga, i toca analitzar que han fet els equips de la nostra ciutat, des de Primera Catalana, fins a Tercera.

Primers partits de la temporada amb debuts esperats com els del Racing a segona catalana o el derbi entre el Camp Clar i una Floresta que estrenava grup.

Sense equips a la ciutat, però si alguns de ben a prop, Marc Molina a seguit la primera jornada de lliga de la màxima categoria del futbol més modest. Parlem de Primera Catalana on repassem el millor del cap de setmana, amb uns resultats no massa bons:

#1cat2 MARC MOLINA

 

Amb un empat com a visitants i una victòria a casa és com han fet el primer pas els equips de la nostra ciutat al grup 6 de la Segona Catalana, però sobretot, amb una molt bona imatge de tots dos conjunts de Ponent.

#2cat6 ESTEFANIA CABRERA

 

el primer derbi de la temporada ho vam veure al grup 2 de Tercera Catalana. Dissabte agredolç, victòria contundent de la Floresta, però davant d’un Camp Clar superat per l’inici estrambòtic que ha tingut aquesta temporada.

#3cat2 ALEX LEON

 

Bones notícies tenim al tercer grup de la Tercera Catalana on el Filial del SpiSP b ha fet un bon pas endavant per capgirar la imatge donada la temprada passada, i s’ha fet amb els primers tres punts en joc.

#3CAT3 MARC PEREZ

 

I fins aquí el repàs d’aquesta primera jornada. Ja obrim el teló de la competició i continuarem amb la prèvia de la segona jornada de lliga aquest pròxim Divendres on analitzarem com arriben els nostres equips al següent repte.

PUBLICITAT