El Racing busca els tres punts de casa

Captura2

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca repassar com arriben els nostres equips a la jornada d’aquest cap de setmana, des de Primera fins a Quarta Catalana.
Avui destaquem en portada el partit del Racing que després de perdre fora de casa, no vol deixar-se cap punt al Municipal de Bonavista

#1cat2

Però començem com sempre des de Primera Catalana, on al grup 2 els equips de la provincia haurán de començar a revertir la situació donada en aquest inici de lliga. Obrirà la jornada la Reddis, que última amb cap munt encara, ha de començar a sumar, si o si.

Marc Molina

 

#2cat6
I a segona catalana, al grup 6, el Racing rep al Molins Bitem aquest cap de setmana amb la ment posada en mantenir a casa els màxims punts possibles després de complicar-se els resultats obtinguts llunys de Bonavista

Estefanía Cabrera

 

#3cat2
Al segon grup de la Tercera Catalana tenim derbi tarragoní amb objectius ben diferenciats entre el SpiSP i la Floresta, però amb intencions semblants: 3 punts per apropar-se als objectius marcats en aquest inici de lliga.
Alex León

 

#3cat3
I a l’altre grup de Tercera, al grup 3, visita del SpiSP B al camp del Vendrell. El filial tarragoní buscarà canviar la dinàmica de les ultimes jornades després de 2 setmanes sense aconseguir la victòria.
Marc Pérez

 

#4cat25
I a Quarta Catalana, al grup 25, el Tàrraco rep al Vallmoll en el seu tercer partit de lliga. El club tarragoní buscarà millorar els resultats amb una nota tasca pendent: millorar l’encert de cara a porteria

Iván Castro

 

I fins aquí el repàs d’aquesta prèvia del cap de setmana dels nostres equips, de Primera fins a Quarta Catalana. Ens tornarem a escoltar el pròxim dilluns on analitzarem que han fet els nostres equips aquesta jornada de lliga.

PUBLICITAT