El Racing ja és equip de 2a. Catalana

AvVJ2HAi3IvLdd2wiTpeAbGjwP5aadw9WsiL0JRE-6G7

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

El Racing de Bonavista és el primer equip de la ciutat que aconsegueix l’ascens de categoria. Després de guanyar a l’Unió Astorga (2-0), l’equip ja és de 2a Catalana. A l’altre partit de la jornada, victòria del SPiSP “B” davant la Cultural al derbi tarragoní que li dóna seguretat de cara a l’última jornada de lliga

Continuem el repàs setmanal a 1a Catalana, on al grup 2 el Torreforta va perdre al camp del Morell, que està a un punt d’assolir l’ascens.

Al grup 6 de 2a Catalana, derrota dels dos conjunts de ponent. Molt patida la de l’At.Camp Clar, amb un resultat espectacular de 4-3, en un partit on res es jugaba cap equip i dolorosa la del SPiSP per golejada.

A l’altre grup de 3a, al grup 3, derrota de l’Icomar davant el Morell B que li complica la vida per la darrera jornada. La Floresta, per la seva banda, com s’esperava va guanyar a domicili.

PUBLICITAT