El resum de la temporada de 1a. a 3a. Catalana

PORTADA1

PUBLICITAT

En l’últim programa de la temporada fem balanç de com li han anat les coses als equips de la ciutat des de Primera a Tercera Catalana. Destaquem les dades més importants i escoltem els protagonistes.

Començem el repàs a 1a Catalana, on al grup 2 el Torreforta diu adéu a la categoria en una temporada plena de números negatius i massa soroll al voltant d’un vestuari cansat de derrotes.

A 2a Catalana, somnis trencats pels dos equips de Tarragona, perquè ni el SPiSP ni l’Atlètic Camp Clar han assolit la permanència en una temporada on no els ha donat temps a adaptar-se a la nova categoria.

A 3a Catalana, al grup 3, s’han complert tots els objectius de la recta final de temporada: el SPiSP B s’ha pogut salvar malgrat la seva competició irregular, la Cultural ha aconseguit un bon premi final i el Racing, campió de lliga, jugarà la temporada vinent a 2a Catalana.

I a l’altre grup de 3a Catalana, al grup 3, bona temporada de la Floresta que s’ha quedat a les portes de la lluita per l’ascens i de l’Icomar que ha patit més del compte, però s’ha assegurat sense problemes la seva salvació.

PUBLICITAT