El SPiSP B es complica la vida a Cambrils

spisp

PUBLICITAT

​Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta i Icomar.

Comencem el repàs per 1a Catalana on al grup 2 el Torreforta va tornar a perdre en una temporada per oblidar. Contra el Viladecans la derrota va arribar als últims minuts, quan els de Ponent es van enfonsar.

Al grup 6 de 2a Catalana, derrota del SPiSP davant un rival directe que el deixa amb peu i mig a 3a Catalana. L’At. Camp Clar va jugar el seu partit assumint que el seu descens ja era matemàtic.

A 3a Catalana, al grup 2, importantíssima victòria del líder, el Racing, amb remontada inclosa que li permet continuar al capdavant de la classificació en solitari. A la part baixa, derrota del SPiSP B que es complica la vida i cau als llocs de perill de la categoria. La Cultural Bonavista descansava aquest cap de setmana.

A l’altre grup de 3a, al grup 3, partidàs entre la Joventut Bisbalenca i l’Icomar amb resultat negatiu pels tarragonins que els deixa aprop del perill a la part baixa. La Floresta va aconseguir la victòria amb remontada encara que veu les places d’ascens una mica lluny a falta de només quatre jornades.

PUBLICITAT