Empat al derbi de Ponent a Segona Catalana

IMG_20150927_125342

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui ens toca repassar que han fet els nostres equips des de Primera Catalana fins a Tercera Catalana, en la quarta jornada de lliga.

Destaquem el derbi de Ponent a Segona Catalana, on la Cultural Torreforta i el Racing de Bonavista van empatar a un, en un partit que va tindre tot el que normalment hi té un derbi: pocs gols, molts nervis als dos conjunts, i molta emoció fins al final.

#1cat2
A Primera Catalana, nova victòria del Vila-seca que comença a caminar amb pas dret a la nova categoria. No molts bons resultats han obtingut la restadels equips de la província. Marc Molina ens fa un repàs ràpid de tota la categoria.

Marc Molina

 

#2cat6
Al grup 6 de Segona Catalana, empat al derbi de Ponent. Per primera vegada es veien les cares Torreforta i Racing de Bonavista en un partit que va tindre tot el que normalment hi té un derbi: pocs gols, molts nervis als dos conjunts, i molta emoció fins al final.

Estefania Cabrera

 

#3cat2
A Tercera Catalana, al grup 2, La Cultural Bonavista segueix amb un bon ritme guanyat aquesta setmana al SpiSP en un altre duel que s’emporta el conjunt de Ponent. La creu novament per l’At. Camp Clar que continua sense guanyar en aquest inici de lliga

Alex León

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera Catalana, al grup 3, el SpiSP “B” es posa líder de la categoria. Gràcies a la tercera victòria de la temporada i altres resultats de la jornada, el filial tarragoní puja fins a la primera posició donant fe de les seves intencions aquest any.

Marc Pérez

I fins aquí arriba el repàs de la jornada 4 de lliga dels nostres equips de la ciutat, i de la província. Ens tornarem a escoltar el pròxim divendres per conèixer com arriba el pròxim cap de setmana.

PUBLICITAT