#TGNINFO La declaració d’independència de Puigdemont i les reaccions des de Tarragona

Carles Pugdemont, president de Catalunya, demana que se suspenguin els efectes de la declaració d’independència per emprendre una etapa de diàleg. Puigdemont ha demanat al govern espanyol que escolti i que la Unió Europea s’impliqui.
Les reaccions a la compareixença de Carles Puigdemont no s’han fet esperar. Carles Castillo, diputat del PSC per Tarragona al Parlament de Catalunya, s’ha mostrat esperançat amb aquesta oferta de diàleg. Laia Estrada, regidora de la CUP, ha assegurat que no era el que s’esperaven i que no saben amb qui s’ha de dialogar si qui ho ha de fer tota l’estona ho rebutja. Rubén Viñuales, portaveu de Ciutadans creu que el govern català ha estat irresponsable, i Pau Ricomà portaveu d’ERC, assegura que la independència és irreversible i està molt a prop.
Diverses tarragonines s’han desplaçat aquest dimecres cap a Barcelona per anar davant el Parlament de Catalunya. L’objectiu era donar suport al Parlament i perquè sentissin l’escalfor de la gent, així ho explicava Carles Xavier Gómez, coordinador de l’ANC de Tarragona.
En total han sortit 11 cotxes, segons l’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona, i a això se li ha de sumar totes aquelles persones que han sortit amb autobús i tren.

PUBLICITAT