#TGNINFO: Tarragona celebra un ple tens marcat per l’1 d’octubre i la relació dels llocs de treball

L’Ajuntament de Tarragona ha celebrat el primer plenari després del referèndum de l’1 d’octubre. En aquesta sessió s’han aprovat tres mocions de condemna de la violència policial. La que ha produït una discussió més tensa és la que ha presentat ERC que a més es mostrava contra la “repressió policial.” Així ho explicava el seu portaveu Pau Ricomà.
Tot i això no s’ha aprovat la que proposava el PSC que demanava la reprovació de l’Estat i la Generalitat.
La passarel·la que ha d’unir el centre de Tarragona amb el passeig marítim del Port començarà aquesta setmana les obres del tram 5. Aquestes obres es duran a terme mitjançant dues fases i finalitzaran el 22 d’octubre. D’aquesta manera s’instal·larà el tram que va per sobre les vies.
El plenari de l’Ajuntament de Tarragona també ha servit per aprovar la relació de llocs de treball que ha presentat el consistori. L’oposició s’hi ha mostrat en contra perquè asseguren que és poc fiable, que els sindicats no hi estan d’acord i que no resol cap de les deficiències de la contractació de l’Ajuntament.
El Nàstic de Tarragona ha entrenat aquest dilluns per preparar el xoc contra el Granada d’aquest dimecres. Els granes han de sumar per deixar enrere la derrota a Tenerife i agafar una bona ratxa. Cal destacar que aquesta nit, a través de TAC12, arriba el segon Localitat Grana de la temporada, juntament amb Ràdio Ciutat de Tarragona a dos quarts de deu.

PUBLICITAT