Aerodance i Cromatic Fusion, comparses guanyadores del Carnaval 2023 de Tarragona

La comparsa Aerodance amb la temàtica de Equidae s’ha proclamat guanyadora del Concurs de Comparses del Carnaval 2023 de Tarragona amb un premi de 1000 euros, mentre que la comparsa Cromatic Fusion amb la temàtica ‘La llegenda de Sant Jordi’ ha obtingut la 2a posició i 700 euros. D’aquesta manera totes dues es converteixen i portaran l’any vinent el sèquit del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina. Moltes felicitats!

La Comparsa Aerodance celebrant la victòria en foto de grup amb el micro de RCTGN
PUBLICITAT

En canvi, a l’enquesta que un any més ha impulsat Ràdio Ciutat de Tarragona des del passat dissabte i amb la recepció de més de 5 mil vots, les dues comparses més votades havien estat Sinhus Sport i Platinum.

De les 24 comparses participants enguany, a més d’Aerodance i Cromàtic Fusion, s’han classificat i l’any vinent podran sortir a la Rua de Lluïment les comparses Som i Serem Urban Style i Sinhus Sport que obtenien 2a i 1a posició a Disfressa d’Or (detalls), i les comparses Platinum, Amics de la Part Alta, Spectrum, Fotem-li canya, Màgic Dansa, Torres Jordi, La Ballaruga, Nou Ritme, Cayo Largo, Carpe Diem i Carmelites, en una classificació on s’ha assenyalat una penalització a Sinhus i Torres Jordi per deixar separació a la Rua.

D’altra banda, Espali Club Vaixell s’ha emportat premi a Participació per la inclusió social, Carmelites el premi Anècdota per mantenir-se a la rua sense música per motius tècnics i La Murga Matutina a la comparsa Satírica amb la temàtica de mercaderies perilloses.

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona ha ofert la retransmissió en directe amb Adrià Recasens al capdavant des de la Plaça de la Font i enguany també amb senyal de vídeo.
(Recupera la retransmissió especial aquí)

Aerodance i Cromatic Fusion durant la Rua. Foto: Francesc Torres
PUBLICITAT