Aerodance omplirà de mamífers equins el Carnaval 2023 de Tarragona amb ‘Equidae’

L’Escola de Dansa i Comparsa Aerodance visita Cobertura #CarnavalRCTGN després que a la passada edició va quedar en la 9a posició de la nostra enquesta de Carnaval, donat que no va haver concurs de comparses i classificació.

PUBLICITAT

Amb Míriam Coello i Cristina Folch repassem i fem balanç del passat carnaval en que van apostar per la temàtica Divas de la Super Bowl que llueixen als nostres estudis Noa Díaz i Ariana Babutan, i hem descobert l’aposta per enguany, la temàtica animal ‘Equidae’, família dels mamífers equins.

Aerodance també ha complert amb el nostre repte amb una divertida prova consistent en encertar frases escoltant música forta als auriculars!

Torna el concurs de capses!

A partir de la propera setmana podreu participar amb el nostre concurs de capses resolent preguntes o realitzant divertides proves per guanyar premis! La carpeta-dossier del Carnaval editat per l’Ajuntament de Tarragona per a cada participant, i el sorteig entre els participants que superin la prova de: tres entrades dobles per a la Gala Disfressa d’Or 2023; dues entrades dobles per a la Gala Tarragona Drag 2023; dos jocs de cartes del ‘Seguici’, i el joc ‘Cap de colla’ de les colles castelleres. Per participar ja podeu enviar missatges al whatsapp 622 39 67 00 indicant la voluntat de participar!

Nou trend a Tiktok!

Enguany tornarem a animar-vos a fer un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del nostre trend de model i etiquetar la ràdio a la imatge del vídeo per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina. El vídeo amb més likes tindrà premi (entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023, entrada doble a la Gala Tarragona Drag 2023 i tassa del #CarnavalRCTGN). Seguiu-nos a tiktok i esteu atents/es!

Subscriu-te a Youtube, comenta els vídeos del carnaval i guanya premis!

D’altra banda enguany hi haurà sorteig de premis també per aquells que sigueu subscriptors/es del nostre canal Youtube i comenteu els vídeos del Carnaval! En sorteig un pack de cervesa Rosita, entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023 i dues entrades dobles a la Gala Tarragona Drag 2023.

Finalment, el cap de setmana de la Rua de Carnaval, Ràdio Ciutat de Tarragona habilitarà novament l’enquesta popular per votar per la millor comparsa!

PUBLICITAT