Arranca la 7a edició de ‘Cobertura #CarnavalRCTGN’ durant 7 setmanes a RCTGN

Ràdio Ciutat de Tarragona enceta aquesta setmana la 7a edició de ‘Cobertura #CarnavalRCTGN’ a www.rctgn.cat/carnaval amb un seguit de programes, entrevistes, cobertures i especials al llarg de 7 setmanes.

PUBLICITAT

L’emissora fa una clara aposta per la Cobertura del Carnaval de Tarragona, com a ràdio carnavalera de la ciutat per 7è any consecutiu, i amb el periodista Adrià Recasens al capdavant, junt a la resta de l’equip de l’emissora, amb una àmplia cobertura, difusió i visibilitat del que és un dels grans esdeveniments de la ciutat i un dels carnavals més destacats d’arreu del país.

Des d’aquest cap de setmana, l’espai compta de forma prèvia amb l’emissió de dos programes setmanals, els dissabtes i diumenges a les 20 h amb entrevistes a les 10 comparses millor classificades de la passada edició. Enguany, donat que al Carnaval del 2022 no va haver-hi concurs de comparses es seguirà l’ordre de puntuacions de l’enquesta carnavalera que RCTGN posa cada any en marxa el cap de setmana de la Rua.

El programa, també en format vídeo, rep la visita de les comparses pels estudis de RCTGN repassant la participació i temàtica de la passada edició a més d’avançar i presentar les apostes de la nova edició i la seva tasca, posant en valor la seva implicació, entrega i dedicació.

Implicació de l’audiència: concurs de capses, tiktok i enquesta

Un any més el programa comptarà amb el concurs de capses amb que l’audiència pot participar resolent preguntes o realitzant divertides proves, per optar a guanyar premis com la carpeta-dossier del Carnaval editat per l’Ajuntament de Tarragona, i el sorteig d’entrades dobles per a la Gala Disfressa d’Or, dos jocs de cartes del ‘Seguici’ i el joc ‘Cap de colla’ de les colles castelleres, entre d’altres. Per participar cal enviar missatges al whatsapp 622 39 67 00 indicant la voluntat de participar.

Enguany s’animarà novament als carnavalers i seguidors a impulsar un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del trend model amb Adrià Recasens, i etiquetar la ràdio a la imatge del vídeo per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina. El vídeo amb més likes tindrà premi!

D’altra banda enguany hi haurà sorteig de premis també per aquells usuaris que siguin seguidors del nostre canal Youtube i comentin els vídeos del Carnaval!

Finalment, el cap de setmana de la Rua de Carnaval, Ràdio Ciutat de Tarragona habilitarà novament l’enquesta popular per votar per la millor comparsa.

Cobertures especials i en directe

Ràdio Ciutat de Tarragona estarà present un any més a la Tarraco Arena per oferir la Retransmissió en directe de la Gala Disfressa d’Or 2023 la tarda-nit del diumenge 12 de febrer; a la Plaça Corsini en l’Arribada del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina la tarda de dimecres 15 de febrer; i el Veredicte del Concurs de Comparses 2023 la nit de dimarts 21 de febrer des de la Plaça de la Font.

A més es donarà cobertura a la presentació de les novetats d’enguany i a altres actes com el Judici o la Gala Tarragona Drag 2023 com a col·laboradors, a més de visibilitat a altres components del carnaval satíric i gastronòmic, i més sorpreses que s’aniran anunciant properament.

PUBLICITAT