El Carnaval 2023 torna amb tota la seva essència a Tarragona del 10 al 21 de febrer

Del 10 al 21 de febrer Tarragona recupera 100% el Carnaval amb 11 dies amb un programa carregat d’actes amb la gresca, sàtira, disbauxa, gastronomia i artesania com a principals ingredients, després de les darreres edicions marcades per la pandèmia.

PUBLICITAT

En aquest sentit, la consellera de Cultura, Inés Solé, ha celebrat la recuperació i ha posat en valor la tasca i implicació que hi ha darrere del que és un dels grans esdeveniments de l’any.

Amb aquesta recuperació la ciutat tornarà a gaudir de la Disfressa d’Or diumenge 12 de febrer nit a la Tarraco Arena amb la participació de 14 comparses que lluiran les seves temàtiques amb una gran posada en escena, com amb les Rues d’Artesania i Lluïment el cap de setmana del 18 i 19 de febrer.

Per la seva banda, enguany sí, l’Iván Luna i Andrea Hidalgo, de les comparses Colours Fantasy i Disc 45 representaran el regnat ajornat amb el Rei Carnestoltes i Reina Concubina que faran entrada a la ciutat dimecres 15 a la tarda a la Plaça Corsini i posteriorment una gala al Teatre Tarragona amb dues sessions a la nit.

Un Carnaval on no faltaran tampoc els actes tradicionals i satírics com la Baixada del Pajaritu, el Bastiment de la Bóta, la presentació del Ninot i la Ninota a més de la seva crema el darrer dia de Carnaval amb la presència dels grups de foc i que queda representat enguany al cartell, a més del veredicte del concurs de comparses dimarts 21.

El dia abans tindrà lloc el Judici del Rei Carnestoltes, i la Gala Tarragona Drag 2023. En la vessant gastronòmica la ciutat podrà tornar a gaudir de la botifarra d’ou i la coca de llardons dijous gras.

Us recordem que des de Ràdio Ciutat de Tarragona dins l’àmplia cobertura carnavalera podreu seguir en directe la Disfressa d’Or, l’arribada dels reis i el veredicte de comparses.

També s’ha presentat per divendres 10 de febrer, la comèdia Qui està mirant? al Teatre Tarragona. Una producció en sèrie en què Mònica Pérez, Esther Soto, Josep Ferré i Jordi Ríos retracten la irrupció de les plataformes streaming.

PUBLICITAT