Colla La Bóta, Reis de la sàtira al Carnaval 2022 de Tarragona

Rafael Lluís i Francina Pons, de Colla La Bóta, són el Rei Carnestoltes i la Reina Concubina del Carnaval 2022 de Tarragona. Visiten Cobertura #CarnavalRCTGN per explicar-nos les sensacions, preparatius i objectius d’un regnat excepcional on la sàtira i la ploma aniran de la mà.

PUBLICITAT

Com si d’un cop d’estat es tractés, la colla satírica de la ciutat que al 2020 quedava en darrera posició del concurs de comparses, passa enguany a governar desbancant als reis de Colours Fantasy i Disc45, les comparses guanyadores que hauran d’esperar a l’any vinent, però a més els hi faran de súbdits com a sèquits reials.

D’aquesta manera les tres entitats han unit esforços per oferir un regant innovador per enguany en què el carnaval torna al carrer amb la Rua però enguany sense concurs.

Els reis del Carnaval 2022 també han tingut el seu propi repte al programa amb una divertida broma telefònica, fent evident les seves dots en la sàtira i amb una víctima amb bon sentit de l’humor, Maribel de Mercadisfraces. No us ho perdeu!

Ah, i també hem fet el sorteig per conèixer els 5 guanyadors de les entrades per a la gala Tarragona Drag 2022 amb que Ràdio Ciutat de Tarragona hi col·labora, i que tindrà lloc dilluns 28 de febrer a les 21.30h al Teatre Tarragona.

PUBLICITAT