Cromàtic Fusion portarà la Llegenda de Sant Jordi al Carnaval 2023 de Tarragona

La comparsa Cromàtic Fusion visita Cobertura #CarnavalRCTGN després que a la passada edició va quedar en la 8a posició de la nostra enquesta de Carnaval, donat que no va haver concurs de comparses i classificació.

PUBLICITAT

Amb Silvia Sánchez i Òscar Medina repassem i fem balanç del passat carnaval en que van apostar per la temàtica de Grease, que llueix als nostres estudis Aida Serra, i hem descobert l’aposta per enguany, els dracs. Donat que ja una altra comparsa també té aquesta aposta, Cromàtic Fusion ha adaptat la idea i lluirà la Llegenda de Sant Jordi als carrers de Tarragona per Carnaval.

Amb Cromàtic Fusion també ens hem divertit amb un joc consistent a encertar la paraula oculta en la lletra de pel·lícules de Disney.

Participa amb el concurs de capses!

Un any més podeu participar amb el nostre concurs de capses resolent preguntes o realitzant divertides proves per guanyar premis! La carpeta-dossier del Carnaval editat per l’Ajuntament de Tarragona per a cada participant, i el sorteig entre els participants que superin la prova de: tres entrades dobles per a la Gala Disfressa d’Or 2023; dues entrades dobles per a la Gala Tarragona Drag 2023; dos jocs de cartes del ‘Seguici’, i el joc ‘Cap de colla’ de les colles castelleres. Per participar cal enviar un missatge al whatsapp 622 39 67 00 amb nom i congom i indicant la voluntat de participar!

Nou trend a Tiktok!

Enguany tornarem a animar-vos a fer un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del nostre trend de model i amb l’eïna d’etiquetes que trobareu a la part superior dreta, etiquetar a sobre de la imatge de vídeo d’una banda a la ràdio @radiociutattarragona i d’altra el hatsag #CarnavalRCTGN per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina. El vídeo amb més likes i que compleixi els requisits tindrà premi (entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023, entrada doble a la Gala Tarragona Drag 2023 i tassa del #CarnavalRCTGN). Seguiu-nos a tiktok i esteu atents/es!

Subscriu-te a Youtube, comenta els vídeos del carnaval i guanya premis!

D’altra banda enguany hi haurà sorteig de premis també per aquells que sigueu subscriptors/es del nostre canal Youtube i comenteu els vídeos del Carnaval! En sorteig un pack de cervesa Rosita, entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023 i dues entrades dobles a la Gala Tarragona Drag 2023.

Enquesta del Carnaval 2023

Finalment, el cap de setmana de la Rua de Carnaval, Ràdio Ciutat de Tarragona habilitarà novament l’enquesta popular per votar per la millor comparsa!

PUBLICITAT