Els Reis del Carnaval 2023 jutjats i condemants a la foguera per Pau Risc-Humà i Ruinbien Vil-males

El Teatre Magatzem ha acollit aquest dilluns el tradicional Judici del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina amb l’obra teatralitzada per part de Colla La Bóta.

PUBLICITAT

Els representats del Carnaval han format part del ritual després d’una setmana de disbauxa i lujuria, i han estat per aquest motiu jutjats i condemnats a mort a la foguera aquest dimarts nit. Pau Risc-Humà Vaimorat i Ruinbien Vil-males, els dos principals candidats a l’alcaldia han actuat com a jutges, davant l’atenta mirada i rialles del públic, entre el qual es trobaven el veritable Pau Ricomà i Ruben Viñuales, a més d’un tribunal format per Joan Perianal Polla, la Megapubis-lla i Serenata Williams.

També hi han entrat a escena altres personatges com un paradista del Mercat Central; Pere Pèndola, rellotger municipal, o el conductor de l’EMT Joanthan Campos Claros, a més de Rascador Pilla del PSC i Laura Borrasca de Junts, i d’altres com Shakira, Vladimir Putón i Volodimir Zelebomski.

A mode de detall, el gatet xinès que Ricomà va regalar a Laura Rovira a Golfes, hi estava present, per un repte en el programa en que hi van formar part les dues imitacions del batlle (recupera’l)

PUBLICITAT