Els Reis satírics de La Bóta, jutjats i condemnats a mort

Aquest dilluns se celebrava el judici del Rei Carnestoltes i la seva Reina Concubina, de Colla La Bóta, que degut als seus actes impurs, pecats i sàtira constant van ser jutjats a mort i cremats aquest dimarts nit a la foguera a la Plaça de la Font.

PUBLICITAT

Us oferim un petit fragment!

I es que des de que el passat dimecres el nostre alcalde ”Risc-Humà” els cedís el govern de la ciutat, els Reis del Carnestoltes han utilitzat el seu poder per coses tan impròpies de l’ajuntament com aprovar pressupostos o invertir en Cultura. Per sort, els ”gossos d’esquadra” els van detinir i portar a un judici celebrat enguany al Teatre Magatzem on els riures van ser constants.

Aquest dimarts, punt i final al Carnaval 2022:

22 h. Plaça de la Font. L’enterrament del Rei Carnestoltes amb la Crema del Ninot, la Ninota i la Bota encesa pels Cremallers. L’Enterrament comptarà amb la presència de les comparses del dol, ploraneres amb carxofes i espelmes, Ball de Diables, Drac, Bou, Víbria, Griu i Colla Diables Voramar del Serrallo, Mascarada del Dol, Cremallers i Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina.

23.50 h, aproximadament. Campanar de la Catedral. Toc de Quera o entrada de la Quaresma.

PUBLICITAT