La pirateria, l’aposta del Carnaval 2023 de Som i Serem Urban Style

La comparsa Som i serem Urban Style visita Cobertura #CarnavalRCTGN després d’obtenir la 5a posició a l’enquesta de RCTGN al carnaval del passat any en que no va haver concurs i classificació.

PUBLICITAT

Amb Mireia Samper i Laura Pérez hem repassat i comentant la temàtica de la passada edició, Cruella De Dil que han lluít al nostre estudi l’África Hernández i Julia Rodríguez. D’altra banda ens han avançat l’aposta per enguany, els pirates, girant entorn a l’època daurada de la pirateria.

En el concurs de capses aquesta setmana calia encertar el famós amagat: Raw Alejandro. I amb les convidades ens hem divertit amb una trucada telefònica en què en lloc d’escoltar a l’interlocutor calia escoltar música alta pels auriculars, però mantenir una conversa!

Participa amb el concurs de capses!

Un any més podeu participar amb el nostre concurs de capses resolent preguntes o realitzant divertides proves per guanyar premis! La carpeta-dossier del Carnaval editat per l’Ajuntament de Tarragona per a cada participant, i el sorteig entre els participants que superin la prova de: tres entrades dobles per a la Gala Disfressa d’Or 2023; dues entrades dobles per a la Gala Tarragona Drag 2023; dos jocs de cartes del ‘Seguici’, i el joc ‘Cap de colla’ de les colles castelleres. Per participar cal enviar un missatge al whatsapp 622 39 67 00 amb nom i congom i indicant la voluntat de participar!

Nou trend a Tiktok!

Enguany tornarem a animar-vos a fer un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del nostre trend de model i amb l’eïna d’etiquetes que trobareu a la part superior dreta, etiquetar a sobre de la imatge de vídeo d’una banda a la ràdio @radiociutattarragona i d’altra el hatsag #CarnavalRCTGN per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina. El vídeo amb més likes i que compleixi els requisits tindrà premi (entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023, entrada doble a la Gala Tarragona Drag 2023 i tassa del #CarnavalRCTGN). Seguiu-nos a tiktok i esteu atents/es!

Subscriu-te a Youtube, comenta els vídeos del carnaval i guanya premis!

D’altra banda enguany hi haurà sorteig de premis també per aquells que sigueu subscriptors/es del nostre canal Youtube i comenteu els vídeos del Carnaval! En sorteig un pack de cervesa Rosita, entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023 i dues entrades dobles a la Gala Tarragona Drag 2023.

Enquesta del Carnaval 2023

Finalment, el cap de setmana de la Rua de Carnaval, Ràdio Ciutat de Tarragona habilitarà novament l’enquesta popular per votar per la millor comparsa!

PUBLICITAT