Participa amb els jocs i concursos de #CarnavalRCTGN i guanya premis!

En marxa la 7a edició de Cobertura #CarnavalRCTGN a Ràdio Ciutat de Tarragona www.rctgn.cat/carnaval i enguany hi ha un grapat de jocs i concursos on podeu participar i guanyar premis!

Torna el concurs de capses!

PUBLICITAT

Un any més podeu participar amb el nostre concurs de capses resolent preguntes o realitzant divertides proves per guanyar premis! La carpeta-dossier del Carnaval editat per l’Ajuntament de Tarragona per a cada participant, i el sorteig entre els participants que superin la prova de: tres entrades dobles per a la Gala Disfressa d’Or 2023; dues entrades dobles per a la Gala Tarragona Drag 2023; dos jocs de cartes del ‘Seguici’, i el joc ‘Cap de colla’ de les colles castelleres. Per participar cal enviar un missatge al whatsapp 622 39 67 00 amb nom i congom i indicant la voluntat de participar!

*Nota: Les entrades a la Disfressa d’Or es sortejaran als programes del 4 i 5 de febrer donat que la Gala és la setmana següent dia 12 de febrer. La resta de premis es podran sortejar més endavant. Les de la Gala Tarragona Drag, la setmana anterior al 20 de febrer en que se celebra.

Nou trend a Tiktok!

Enguany tornarem a animar-vos a fer un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del nostre trend de model i amb l’eïna d’etiquetes que trobareu a la part superior dreta, etiquetar a sobre de la imatge de vídeo d’una banda a la ràdio @radiociutattarragona i d’altra el hatsag #CarnavalRCTGN per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina. El vídeo amb més likes i que compleixi els requisits tindrà premi (entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023, entrada doble a la Gala Tarragona Drag 2023 i tassa del #CarnavalRCTGN). Seguiu-nos a tiktok i esteu atents/es!

*Nota: per poder regalar les entrades de la Disfressa d’Or amb temps, aquestes les guanyarà el vídeo amb més likes fins al 7 de febrer. Si aquest mateix vídeo es manté en 1a posició fins divendres 24 de febrer obtindrà la resta de premis, en cas contrari els guanyarà aquell vídeo que l’hagi superat en likes.

Subscriu-te a Youtube, comenta els vídeos del carnaval i guanya premis!

D’altra banda enguany hi haurà sorteig de premis també per aquells que sigueu subscriptors/es del nostre canal Youtube i comenteu els vídeos del Carnaval! En sorteig un pack de cervesa Rosita, entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023 i dues entrades dobles a la Gala Tarragona Drag 2023.

*Nota: Les entrades a la Disfressa d’Or es sortejaran als programes del 4 i 5 de febrer donat que la Gala és la setmana següent dia 12 de febrer. Les de la Gala Tarragona Drag, la setmana anterior al 20 de febrer en que se celebra, com també el pack de cervesa Rosita.

Enquesta del Carnaval 2023

Finalment, el cap de setmana de la Rua de Carnaval, Ràdio Ciutat de Tarragona habilitarà novament l’enquesta popular per votar per la millor comparsa!

PUBLICITAT