Spectrum omplirà el carrer de ‘Fantasia amazònica’ al Carnaval 2022

Alberto Vázquez i Luisa Ortega d’Spectrum Comparsa visiten ‘Cobertura #CarnavalRCTGN 2022’ acompanyats de Montse Fernández representant la temàtica del Gran Ballet del Llac dels Cignes, amb què van obtenir 5a posició al 2020 i 8a posició a la Disfressa d’or, i de la que han fet repàs i balanç.

PUBLICITAT

Expliquen que la pandèmia els hi ha comportat dificultats per mantenir el local i que han perdut membres, però que tornen amb moltes ganes. Per aquest Carnaval 2022 sense concurs portaran als carrers de Tarragona la ‘Fantasia amazònica’.

Els convidats també han jugat amb nosaltres amb una divertida broma telefònica sobre la compra de 600 ous. No us ho perdeu!

Participa al programa!

Ah i vosaltres també hi podeu participar interactuant a xarxes amb etiqueta #CarnavalRCTGN i al programa amb el concurs de capses amb què guanyar la tassa del programa, el dossier carnavaler de l’Ajuntament de Tarragona i d’altres regals! Heu d’enviar un whatsapp al 622 39 67 00 indicant que voleu participar a cobertura carnaval i indicar el vostre nom i cognom, i a cada programa i de forma aleatòria us pot tocar que us fem una trucada per concursar amb nosaltres. Haureu d’escollir una capsa i us pot tocar una pregunta, una prova o entrar directament al sorteig!

PUBLICITAT