Tarragona s’omplirà de Brasil amb els Amics de la Part Alta aquest Carnaval 2023

La comparsa Amics de la Part Alta visita Cobertura #CarnavalRCTGN després d’obtenir la 4a posició a l’enquesta de RCTGN al carnaval del passat any en que no va haver concurs i classificació.

PUBLICITAT

Amb Sergi Carrillo i Iván Casadesús hem repassat la temàtica de la passada edició, ABBA, que han lluït al nostre estudi Irene Egea i Maria Fernández. A més ens han avançat que enguany apostaran per Brasil al Carnaval 2023.

Amb el joc de capses de l’audiència calia saber el dolç típic de dijous gras. D’altra banda amb els convidats hem jugat a encertar marques conegudes visualitzant els seus logos.

Participa amb el concurs de capses!

Un any més podeu participar amb el nostre concurs de capses resolent preguntes o realitzant divertides proves per guanyar premis! La carpeta-dossier del Carnaval editat per l’Ajuntament de Tarragona per a cada participant, i el sorteig entre els participants que superin la prova de: tres entrades dobles per a la Gala Disfressa d’Or 2023; dues entrades dobles per a la Gala Tarragona Drag 2023; dos jocs de cartes del ‘Seguici’, i el joc ‘Cap de colla’ de les colles castelleres. Per participar cal enviar un missatge al whatsapp 622 39 67 00 amb nom i congom i indicant la voluntat de participar!

Nou trend a Tiktok!

Enguany tornarem a animar-vos a fer un nou trend del carnaval a Tiktok. Caldrà ser seguidor del Tiktok de Ràdio Ciutat de Tarragona, usar l’àudio del nostre trend de model i amb l’eïna d’etiquetes que trobareu a la part superior dreta, etiquetar a sobre de la imatge de vídeo d’una banda a la ràdio @radiociutattarragona i d’altra el hatsag #CarnavalRCTGN per impulsar viralitat i donar així visibilitat a la iniciativa carnavalera tarragonina. El vídeo amb més likes i que compleixi els requisits tindrà premi (entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023, entrada doble a la Gala Tarragona Drag 2023 i tassa del #CarnavalRCTGN). Seguiu-nos a tiktok i esteu atents/es!

Subscriu-te a Youtube, comenta els vídeos del carnaval i guanya premis!

D’altra banda enguany hi haurà sorteig de premis també per aquells que sigueu subscriptors/es del nostre canal Youtube i comenteu els vídeos del Carnaval! En sorteig un pack de cervesa Rosita, entrada doble a la Gala Disfressa d’Or 2023 i dues entrades dobles a la Gala Tarragona Drag 2023.

Enquesta del Carnaval 2023

Finalment, el cap de setmana de la Rua de Carnaval, Ràdio Ciutat de Tarragona habilitarà novament l’enquesta popular per votar per la millor comparsa!

PUBLICITAT