Minut a minut del ple extraordinari Ajuntament de Tarragona 19 de maig

Aquest divendres es porta a terme l’últim ple extraordinari de la legislatura de Tarragona a 10 dies per les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Minut a minut

PUBLICITAT

10:26 | La concessió administrativa de l’espai dels jardins del Miracle obre debat entre l’alcalde Pau Ricomà i la portaveu del PSC, Sandra Ramos, qui critica la mala gestió entorn la restauració d’aquest govern.

10:33 | El conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny, treu pit de desencallar l’IBIM d’una finca situada al polígon Francolí després de 20 anys. Un import que, segons assegura, ascendeix a 88.000 euros nets.

10:40 | Eva Miguel, portaveu de la CUP, critica el punt que avala el creixement del Port de Tarragona, assegurant que aquest “dona sortida al creixement dels creuers” i aprofita per demanar, gravar una taxa per pal·liar l’impacte d’aquesta activitat. Des d’ECP, comparteixen aquesta opinió.

10:45 | Dídac Nadal, portaveu de Junts x Tarragona, defensa que s’està extrapolant un debat de grans ciutats com Barcelona a una on aquests problemes no existeixen. El conseller evidència que els problemes del Port son altres com la ineficiència i els coloms.

10:52 | Davant una penalització a la incorrecta valorització dels envasos del Serrallo, per part de l’empresa FCC Medio Ambiente, SA, la portaveu de la CUP, Eva Miguel, ha aprofitat per criticar l’actual “contracte de la vergonya” de la brossa. El conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny, assegura que hi ha “males intencions” a les pràctiques d’aquesta empresa.

11:16 | La portaveu d’ECP ha aprofitat el torn de prec, per fer sis intervencions, ón ha demanat, entre altres, als grups immersos a la campanya refer-se sobre les seves idees al voltant dels coloms i els creuers.

PUBLICITAT