La independència el BCN World i les químiques centren la campanya electoral

Segon debat dels candidats per Tarragona de la Campanya Electoral. La independència ha centrat la major part del cara a cara organitzat pel Diari de Tarragona i La Ser. El sector de la química també ha creat discordances entre els caps de llista dels partits, per una part hi havia la part més liberal, de Ciutadans o el PP, però per l’altre la de la CUP i Catalunya En Comú.

PUBLICITAT

Parlant de Catalunya En Comú i les químiques Maria Vilà, segona de la llista, ha explicat als micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona que s’ha de trobar un punt on es pugui conviure entre la salut mediambiental i l’indústria petroquímica.

Per altra banda també ha volgut deixar molt clar que tenen un projecte turístic per la Costa Daurada i Tarragona allunyat del qual s’ha fet fins ara. S’ha mostrat contrària al projecte del Barcelona World, tot i assegurar que en aquests moments ja no es podria parar i també ha posat en dubte la qualitat dels llocs de treball que pot donar la iniciativa.

I en el mateix debat d’aquest dilluns Rosa Maria Ibarra, cap de llista del PSC, ha assegurat que si Miquel Iceta guanya les eleccions, tiraran endavant un pla adreçat a 4.000 joves tarragonins que des del 2011 han hagut d’emigrar perquè puguin tornar. Ibarra ha assegurat “els joves és un dels col·lectius més afectat pel mal Govern de Junts Pel Sí amb el suport de la CUP, ja que s’han augmentat també les taxes universitàries.” Amb tot plegat s’ha compromès a reduir-les un 30%.

PUBLICITAT