El #8M a Tarragona

Aquest any, Tarragona reivindica el Dia Internacional de la Dona sota el lema “amb pas ferm” i amb una novetat significativa i és que la manifestació unitària organitzada per la Plataforma #8M canvia d’horari i es portarà a terme a les 12h del migdia des de la Imperial Tarraco.

PUBLICITAT

I perquè aquest canvi? Alícia Casanovas, membre del col·lectiu Fridas, que forma part de la Plataforma 8M Camp de Tarragona, explica que l’objectiu és animar a totes les dones a fer vaga i reivindicar aquest dia.

Abans de l’inici de la manifestació, com és habitual, a les 11.30h es farà la lectura del manifest institucional a les portes de l’Ajuntament de Tarragona. A les 12h, instants abans que comenci la marxa, també es realitzarà la lectura del manifest conjunt per part de CCOO i UGT.

Més enllà del 8M

Des de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Plataforma 8M, també s’han programat diversos actes que van més enllà d’aquesta jornada i que volen que el feminisme i la seva lluita no tingui 24h de caducitat a Tarragona.

Entre els actes, destaca el retorn del festival Teta amb la seva segona edició al Camp de Mart els proper 21 i 22 d’abril. També la projecció del documental ‘Cuidar entre terres. Qui sosté la vida quan les dones migren?’, que es podrà veure al centre cívic de Bonavista el proper 14 de març i que està organitzat per la Red Antiracista Tgn o el Vermut Feminista a càrrec de Dj Niña Mai a la Rambla nova a partir de les 12h el 15 d’abril.

Us animem a consultar tota la programació d’aquest 8M així com també els continguts que des de Ràdio Ciutat hem preparat per celebrar aquest dia.

PUBLICITAT