A la cacera dels Minairons amb GamLab!

A l’especial de Ràdio Ciutat de Tarragona des de la IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona hem anat a la cacera dels Minairons, una de les activitats de la jornada, a proposta de GamLab,

PUBLICITAT

GamLab és una cooperativa sense ànim de lucre nascuda amb la voluntat de demostrar que jugant s’aprén i es treballa més i millor. A més, és l’activitat estrella de la fira. És una gimcana familiar que fa de fil narratiu conductor de la fira perquè cal anar d’estand en estand. Compta amb un personatge-dinamitzador de l’activitat: la druida Bunilda.

Aquesta, viu al Pirineu i es fa càrrec dels minairons, uns éssers fantàstics molt petits, de la família dels follets, a qui els hi agrada molt treballar i estar sempre ocupats. Fa uns dies han arribat a Tarragona, de vacances, i en un moment de descuit de la druida, s’han escampat per tot arreu. Bunilda està preocupada. No els troba. Cal trobar-los tots abans que comencin a fer de les seves i la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona se’n vagi en orris!

Més de 30 organitzacions d’economia social i solidària del Camp de Tarragona s’hi donen cita en aquesta IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona, organitzada per l’Ateneu CoopCamp, amb l’objectiu de donar a conèixer en què consisteix el moviment de l’economia social i solidària i fer visibles totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

PUBLICITAT