Especial #FESCT22 des de la IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona

Segueix l’especial de la IIV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona! Des de la plaça Corsini, 30 organitzacions d’economia social i solidària del Camp de Tarragona s’hi donen cita.

PUBLICITAT

10:25h En primer lloc, hem parlat amb l’Ateneu Coopcamp i hem parlat amb Tais Bastida, membre de la secretaria tècnica de CoopCamp sobre la proposta que aplega un total de 30 organitzacions d’economia social i solidària del Camp de Tarragona s’hi donen cita.

10:40h: Més endevant, ens hem apropat al “construeix el teu instrument” una proposta on els infants que vulguin podran construir el seu instrument de percussió. Ho hem fet amb Elisabeth ABelló i Teresa Valls.

10:45h: Hem conegut també la tasca de la cooperativa La Bresca de Reus. Es tracten de 12 iniciatives de l’economia social i solidària conformen l’ecosistema cooperatiu de Reus amb valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat.

10:50h: Després de la cooperativa reusenca, hem conegut la tasca de l’activitat estrella de la fira. Dreamlab és una gimcana familiar que fa de fil narratiu conductor de la fira perquè cal anar d’estand en estand. És per això que hem parlat amb Oriol Montesó i el druida bunilda.

11:10h: Després de la pausa hem conegut la tasca dels projectes d’economia social i solidària en l’àmbit de l’alimentació i el consum. En aquest espai hem comptat amb l’entitat l’Aresta i la cooperativa de Falset.

11:20h: En aquesta ocasió, hem conegut la tasca dels projectes d’economia social i solidària de l’àmbit de les CURES i SERVEIS A LES PERSONES. Per parlar-ne ho hem fet amb Aprodisca, Les Abelles Cooperativa i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

11:30h: Ens desplacem a la unitat mòbil a la presentació de la Brostada, la cooperativa de productores i elaboradores de Bràfim. Presenten la campanya de microdonacions “Enrajola’t”.

PUBLICITAT