Especial RCTGN aquest dissabte a la IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona estarà present aquets dissabte 21 de maig a la 4a edició de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona amb un programa especial en directe de 10h a 12h des de la mateixa fira a la Plaça Corsini.

PUBLICITAT

Més de 30 organitzacions d’economia social i solidària del Camp de Tarragona s’hi donen cita amb l’objectiu de donar a conèixer en què consisteix el moviment de l’economia social i solidària i fer visibles totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

Des de l’Ateneu CoopCamp, organitzador de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona, ens donaran a conèixer la seva tasca, objectius de treball, trajectòria i el plantejament i motiu de celebració de la fira. Coneixerem els ecosistemes cooperatius amb La Bresca, Ecosistema Cooperatiu de Reus i La Teulada, Xarxa Cooperativa de Tarragona.

També projectes d‘economia social i solidària de l’àmbit de l’alimentació i el consum com és el cas de l’Aresta, la Cooperativa Falset Marcà i Opcions, i de l’àmbit de les cures i serveis a les persones com és el cas d’Aprodisca, Les Abelles Cooperativa i la Federació Catalana de Voluntariat Social, i d‘altres del territori i presents a la fira com MilMans Cooperativa, Insta Serveis Jurídics ambientals, Camins Km0, Som Energia, Punt d’Accés o Eixam Arquitectures, entre d’altres.

El programa servirà per conèixer aquest tipus d’organitzacions i la seva tasca, així com diverses activitats programades al llarg del matí, mitjançant connexions per la plaça, com el taller de construcció d’instruments per part de l’Estudi de Música, la gimcana familiar ‘A la cacera dels Minairons’ amb GamLab, el ‘Tastet de tàndem’ amb la Cooperativa l’Escamot, la presentació de La Brostada de la Nova Cooperativa de Bràfim i l’activitat fotogràfica @Actuart18 d’Actua Cooperativa, entre d’altres.

Els continguts estaran disponibles al llarg del cap de setmana a la web www.rctgn.cat així com les xarxes socials.

PUBLICITAT