Gimcana fotogràfica @Actuart18 a la Plaça Corsini

A l’especial de Ràdio Ciutat de Tarragona des de la IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona hem estat testimoni del desenvolupament de la gimcana fotogràfica @Actuart18 sobre elements del quotidià de la ciutat amb premi de “Coopera” que ha tingut lloc a la Plaça Corsini durant el matí amb Actua Cooperativa.

PUBLICITAT

Actua Cooperativa dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa tant des d’una perspectiva individual, com grupal i comunitària. Incideix en els àmbits de la prevenció, la protecció i l’emancipació tot generant oportunitats per a la millora de la vida de les persones, i teixint un compromís ferm amb l’Economia Social i Solidària.

Més de 30 organitzacions d’economia social i solidària del Camp de Tarragona s’hi donen cita en aquesta IV Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona, organitzada per l’Ateneu CoopCamp, amb l’objectiu de donar a conèixer en què consisteix el moviment de l’economia social i solidària i fer visibles totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

PUBLICITAT