GRÀCIES PER SER EL MILLOR, CARLES

Parlar del Carles Cortés és parlar de ràdio. Primer a Tarragona Ràdio, després a SER Tarragona i Ràdio Barcelona i, aquesta darrera etapa, a Ràdio Ciutat de Tarragona. Fa molts anys que ens coneixem i els tres compartim la mateixa passió per les ones.

El Carles va començar fa molts anys a viure amb passió tot el que fa. Primer va ser l’esport, després els castells i després qualsevol altra cosa tarragonina que se li posés pel davant: les retransmissions de les festes majors de Sant Magí i Santa Tecla, Carnaval, les campanades de Cap d’Any… el que fos. Perquè si alguna cosa caracteritza al Carles Cortés, és que transmet passió en tot el que fa.
 
No havia acabat la carrera de periodisme que ja feia cròniques del Nàstic i, després, de castells. Té una habilitat que la tenen molt pocs i és aquesta capacitat d’encomanar passió. No hi fa res si no t’agrada el futbol, si t’avorreixen els castells o detestes la Disfressa d’Or perquè -si ensopegues amb una retransmissió seva- t’atraparà fins al final. Així és el Carles Cortés.
 
Fa 3 anys vam engegar tots tres un projecte il·lusionant per tres malalts de la ràdio: la primera emissora per Internet de la demarcació. Un projecte pioner i professional al món de la ràdio. Ell ha estat un dels impulsors i ha participat activament perquè Ràdio Ciutat de Tarragona s’hagi fet un forat al món dels mitjans de Tarragona. Ens hauria agradat que continués contribuint a fer-la més gran, però ho respectem i li desitgem tota la sort del món en aquesta nova etapa professional que engega ara. Carles Cortés ha fet escola, una escola de locutors a qui els ha ensenyat una cosa que convé que no oblidem i és que per ser el millor només hi has de posar una cosa: passió.
Molta sort amic Carles.
 
Quim Espinosa i Albert Cots
PUBLICITAT