Programa: Promoció ascens del Nàstic a 2a. Divisió A – RCTGN

Amb la promoció d’ascens del Nàstic a Segona Divisió A va començar la programació de la primera emissora de ràdio de ciutat per internet. Una emissora que neix amb la vocació de convertir-se en un referent radiofònic a Tarragona amb la ment oberta i evitant convencionalismes.

Equipo fundador de rctgn (18/5/2014)
Equip fundador de RCTgn (18/5/2014) Albert Cots, Quim Espinosa, Carles Cortés, Joan Alfons López i Anton Gasol
PUBLICITAT

Els impulsors de la iniciativa van activar entre el mes de maig i juny un desplegament d’emissora consolidada sense tenir en compte les carències del soport, sino pensant en les oportunitats que obrirà una iniciativa com aquesta a la ciutat. A més a més de les retransmissions dels sis partits de promoció d’ascens (Racing de Ferrol, Sestao i Llagostera, a casa i fora), Ràdio Ciutat de Tarragona va fer una sèrie de programes especials.

Tot el contingut d’aquesta programació especial està resumida en aquest post.

 

 

 

LES TRANSMISSIONS (totes les transmissions)

Punxant en el text ANADA o TORNADA podràs escoltar les transmissions.

Primera transmisión de rctgn
(Clica per veure el video dels primers instants de Ràdio Ciutat de Tarragona)

1ª eliminatòria (primera emissió de rctgn): 

ANADA: Nàstic – Racing de Ferrol (18/5/2014)

TORNADA: Racing de Ferrol – Nàstic (24/5/2014) Equip: Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol i Quim Espinosa

 

2ª eliminatòria:

ANADA: Nàstic – Sestao (1/6/2014)

TORNADA: Sestao – Nàstic (7/6/2014) Equip: Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol, Helle Kettner Høeberg i Quim Espinosa

02
El president del Nàstic atenent a Helle al final del Nàstic-Llagostera

 

3ª eliminatòria: ANADA: Nàstic – Llagostera (1/6/2014) – TORNADA: Llagostera – Nàstic (7/6/2014) Equip: Carles Cortés, Joan Alfons López, Albert Cots, Antón Gasol, Helle Kettner Høeberg i Quim Espinosa

 

 

 

 

ESPECIALS

Dins la programació de la promoció d’ascens es van fer tot un seguit de programes especials sota el títol “Històries de play-off” i “Xerrades de play-off”.

 

Històries de Playoff: Carles Cortés conversava amb diferents protagonistes d’anteriors promocions d’ascens jugades pel Nàstic i recordaven els moments viscuts (tots els programes)

00TONI_CARLES
Pincha en la foto para acceder al canal de video (youtube)

Felip Ortiz*

Josep María Nogués*

Santi Palanca*

Antoni Pinilla*

L’últim programa especial d’”Històries de play-off” va ser una tertúlia quan va acabar la temporada amb Jaume Aparicio i Sergi Amat, periodistes del Diari de Tarragona i TAC12 per fer valoració de la promoció.*

 

* Punxa en el nom del convidat per accedir a l’àudio

YouTube-logo-full_color Tots els programes es van promocionar mitjançant les xarxes socials amb un video expectativa del programa.

 

Xerrades de Play Off:un grup d’aficionats seleccionats eren els encarregats de fer preguntes als jugadors del Nàstic. Aquest espai el va coordinar Joan Alfons López  (tots els programes)

 

Ràdio Ciutat de Tarragona a la red:

www.rctgn.cat

Ràdio: streaming – tuneinpodcast

Social media: facebook – twitter – instagramyoutube

 

Agraïments:

Patrocinador principal: REPSOL

Col·laboradors: Bar Petit Tàrraco i Pinilla21

Altres agraïments: Restaurant DegvstaRestaurant Palau del Baró i Gimnàstic de Tarragona.

PUBLICITAT