Radio City Group guanya el Premi Emprèn i Sorprèn de la Diputació de Tarragona

El projecte Radio City Group, matriu de aquesta emissora i Ràdio Ciutat de Reus, guanya el premi Emprèn i Sorprèn de la Diputació de Tarragona que valora iniciatives amb models de negoci basats en valors col·lectius que persegueixen respondre a nous reptes socials. L’entrega del guardó, valorat en 5.000 euros, ha tingut lloc aquest divendres al vespre a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT

En aquesta tercera edició dels Premis Emprèn de la Diputació hi ha participat un total de 116 propostes, repartides en set categories diferents. En el cas del premi Emprèn i Sorprèn, han estat 20 les iniciatives que ha valorat el jurat, escollint finalment el projecte de Radio City Group.

Radio City Group és una plataforma de comunicació que proporciona les eines per al desenvolupament i gestió d’una marca pròpia de ràdio per Internet, impulsant el creixement professional i personal de l’emprenedor, brindant assessoria tècnica, acompanyament i consultoria corporativa permanent.

Es tracta d’un model de ràdio local del segle XXI, utilitzant Internet com a plataforma, que busca la rendibilitat i professionalitat dels projectes i amb la capacitat i possibilitat d’implantar-se arreu.

Passió per la ràdio 

Quim EspinosaQuim Espinosa és l’impulsor i l’ànima d’aquest projecte. Està vinculat al món de la ràdio des de fa més de 20 anys, i ara en fa dos, va decidir donar forma al seu somni creant la primera ràdio digital de Tarragona: Ràdio Ciutat de Tarragona. La seva capacitat emprenedora i tecnològica l’ha portat a anar més enllà i crear una plataforma que permet crear ràdios locals online a través d’una tecnologia amigable i col·laborativa. En l’àmbit formatiu, Espinosa és Màster en Direcció i Gestió d’Empreses Radiofòniques.

Quim Espinosa: “Estem molt contents que el jurat hagi reconegut el nostre projecte. Hi estem posant molta il·lusió i tenim molt clar que és per plataformes com la nostra, per on passa ja no la ràdio del futur, sinó la ràdio del present.”

“Volem agrair a la Diputació el suport econòmic en forma de premi que estem convençuts que ens ajudarà a seguir creixent. La nostra voluntat és que una iniciativa nascuda a Tarragona esdevingui un referent més enllà de les nostres fronteres. Amb aquest model, un emprenedor radiofònic de Catalunya, Espanya, Veneçuela, Holanda o el Japó pot convertir-se en un referent en el seu entorn i guanyar-se la vida amb una emissora online. Aquest projecte no seria possible sense el suport incondicional dels socis de Ràdio Ciutat de Tarragona, Albert Cots i Carles Cortés i l’equip de Trasegando Radio, Antón Gasol, Helle Kettner, Arnau Curto, l’equip d’Expresa. A més estic personalment molt agraït amb David Fernández i la gent de LANOVA Ràdio, així com amb Albert Jansà i el seu equip d’Altafulla Ràdio. Radio Citygroup és un projecte en expansió que va iniciar-se a Tarragona al febrer de 2015 , que ha continuat a la ciutat de Reus amb Ràdio Ciutat de Reus des de març d’aquest any amb Jordi Escoda al capdavant i que aspira a ampliar la seva xarxa amb noves emissores a Catalunya, Balears, Andalusia i a les Illes Canàries”.

Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera

Ràdio Ciutat de Tarragona, va ser la primera de les emissores que van néixer a partir de la matriu de Radio City Group que actualment ja compta amb altres projectes com el de Reus i ha arribat a un acord per impulsar els de Girona, Manresa o Vic.

Ràdio Ciutat de Tarragona disposa d’una programació estable i amb periodistes de referència al territori com Carles Cortés i Quim Pons, entre d’altres, que són la veu d’ aquesta emissora.

PUBLICITAT