Entusiasme i preocupació per la Diada de Sant Jordi

Associacions i entitats de la ciutat de Tarragona, tenen moltes ganes de la diada de Sant Jordi d’enguany. Després de dos anys de pandèmia i sense restriccions, facilita els paradistes a què hi pugui haver més volum de gent. Tanmateix, les precipitacions podien “xafar” la festa. L’esplai Sant Fructuós, l’AEIG Fent Camí, Club Vaixell i l’AEIG Alverna entre d’altres, ja estan preparats per una nova jornada de Sant Jordi.

PUBLICITAT

Enguany les entitats i associacions tarragonines ho han trobat molt a faltar. L’Helena de l’Esplai Sant Fructuós ho valora positivament.

No solament aprofiten per vendre llibres i roses, sinó també productes fets a mà o material propi. Així ens ho comenta Genís d’AEIG Alverna i l’Alba d’AEIG Fent Camí.

Els diners recaptats aniran destinats en diferents projectes presents i futurs. Les colònies son el punt clau per recaptar diners i que es puguin realitzar. Així ho ha explicat la representant de Club Vaixell.

Sota les previsions d’última hora hi ha una gran controvèrsia en si els ciutadans sortiran igualment al carrer. Així ho comenta l’Alba i en Genís.

Sant Jordi a Catalunya és un dia molt estimat pels ciutadans. Amb una rosa, llibre i productes de cada associació pots ajudar amb el teu granet de sorra. A la vegada fas un detall a la persona que li regales. Gaudiu de la festivitat i feliç Diada de Sant Jordi a tothom.

PUBLICITAT