L’esport a Tarragona, una història de complicitat dins els llibres

Els llibres recullen la història i tradició de l’esport a Tarragona com una trajectòria llarga i que s’ha anat ampliant al llarg del temps. Un exemple és el Club Gimnàstic de Tarragona, el primer club degà poliesportiu amb més de 125 anys d’història.

PUBLICITAT

Enric Pujol, periodista i escriptor, recull la història sencera del club grana amb “Nàstic, 125 anys fent història” fent un repàs de la història del club grana.

De fet, Pujol a més ha escrit fins a 19 llibres de temàtica esportiva. El periodista i escriptor remarca la llarga història des de l’època romana fins els nostres dies a la ciutat de Tarragona amb l’esport en les seves diverses disciplines.

Tot plegat, un d’aquests llibres és el de “100 anys d’esport a Tarragona”. Enric Pujol, explica com recull en aquesta història la tradició esportiva a la ciutat.

A més, un dels altres clubs referència en els llibres d’entre l’esport tarragoní és el Club Bàsquet Tarragona. Enric Pujol recull els 25 anys de l’era daurada del club tarragoní, amb “25 anys del Club Bàsquet Tarragona” amb Berni Álvarez com a referència del conjunt blau.

Una altra història curiosa és la de la creació dels clubs poliesportius. És el cas del Club Natació Tàrraco. Pujol ens explica com es va crear el Club Esportiu de Natació a la ciutat a més del Club de Tennis de Tarragona.

Llibres esportius per la diada de Sant Jordi que es podran facilitar en les diverses parades que es faran a la Rambla Nova de la ciutat. Enric Pujol explica de quina manera es poden trobar algunes de les seves obres per la festivitat.

Finalment, l’escriptor ha avançat a Ràdio Ciutat de Tarragona que es troba treballant en un altre obra esportiva i projecte entre mans. Enric Pujol espera poder fer el seu llançament per l’any vinent.

Així doncs, uns documents que demostren la llarga història esportiva que ha trascendit a Tarragona. Una complicitat que es troba reflectit en diversos llibres que tornen a tenir protagonisme per la Diada de Sant Jordi.

PUBLICITAT