#RaconsEbre | Les Cases d’Alcanar

Les Terres de l’Ebre amaga la seva magia en petits racons poc coneguts però que representen a la perfecció la seva essència, a #RaconsEbre us acompanyarem a través d’un viatge sonor per algun d’aquests territoris. En aquest capítol ens endinsarem en un d’aquests tresors: Les Cases d’Alcanar, un dels indrets amb més encant de les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT

El seu esperit mariner es respira per tots els seus racons i és que els carrers de les Cases d’Alcanar amaguen la història d’aquesta vila marinera. Platges verges, clima plàcid i una deliciosa gastronomia són algunes de les característiques que fan d’aquesta destinació un viatge inoblidable que nosaltres recorrerem a través d’aquest podcast i on els sentits, les emocions, els records o també els somnis seran protagonistes.

Les Cases d’Alcanar, conegudes com “Les Cases” se sita al litoral canareu, a 4 km d’Alcanar. A diferència de la resta de ports pesquers catalans, el de les Cases d’Alcanar, té una història de pel·lícula al darrere que podreu descobrir en aquest podcast com també els secrets de la seva gastronomia i què és allò que la diferencia.

Sens dubte, el millor per conèixer aquesta destinació es visitar-la i comprovar tot allò que escoltem i viure-ho en primera persona, però us garantim que us sentireu ben a prop de les seves platges i de tots aquells racons que identifiquen aquest indret i el fan únic. A #RaconsEbre us expliquem amb tot detall cada recorregut, cada històra i cada paisatge amb l’objectiu de què si tanqueu els ulls, pogueu sentir que esteu al lloc que us estem narrant.

Si vols coneixer més de la magia de les Terres de l’Ebre recorda que pots trobar tota la informació d’interès al seu portal web, dedicat a aquelles persones que vulguin apostar pel turisme sostenible, familiar i de proximitat. I si us heu enamorat de les Cases d’Alcanar, també podeu endinsar-vos una mica més al seu web on també trobareu informació d’interès.

Preparats/es per aquest viatge? Comencem!

PUBLICITAT