La jornada electoral viscuda des de la primera ràdio per internet de Tarragona

Captura de pantalla 2015-05-22 a la(s) 12.21.19

PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona (rctgn.cat) oferirà aquest proper diumenge un programa especial de seguiment de les eleccions municipals de Tarragona.

Ràdio Ciutat de Tarragona (rctgn.cat) segueix oferint novetats de cara a la seva nova proposta radiofònica i aquesta vegada aposta pel seguiment exhaustiu de la jordana electoral a Tarragona. Ho farà amb un programa especial, #Tgn24M, que s’actualitzarà al llarg del dia amb un equip de redacció conduït per Anna Abad, sota la direcció de Quim Espinosa i amb l’equip de professionals i col·laboradors de l’emissora (Iván castro, Estefanía Cabrera i Alex León).

#Tgn24M és un programa que té com a objectiu mantenir informats als tarragonins del transcurs de la jornada electoral. El programa estarà configurat per una estructura constant, marcada per blocs.

Durant la jordana electoral algunes edicions seran més rellevants: la del migdia, en què hi haurà el primer avançament de participació ciutadana; el moment de tancament de col·legis, on ja es començaran a saber les primeres dades; l’actualització de l’escrutini amb les impressions dels protagonistes, i, finalment, l’edició de tancament amb els resultats definitius i el resum de la jornada.

PUBLICITAT