Frames 03, Laia Díaz

Autodidacta rere l’objectiu de la càmera. Capta moments a Tarragona i arreu del món. Les fotografies viatgen de la targeta de memòria, a l’ordinador i d’aquest, algunes, al bloc historiesdunacamera.com. Ha treballat a quasi tots els àmbits de la comunicació però continua enamorada del mode manual de la seva rèflex.

PUBLICITAT

Analitzem el moment que està vivint l’àmbit fotogràfic i periodístic dins una societat digitalitzada on els mòbils i l’accés a compartir el contingut devalua tan la professió del periodista com la del fotògraf.

I sense voler caure en el tòpic ni llocs típics ens trobem en un dels punts de Tarragona on mai hi ha ningú. Ni al matí, ni a la tarda, ni a la nit. Un raconet on has d’anar-hi expressament. Bé, potser tan expressament no has d’anar-hi. I sí, hi ha gent: matí, tarda i nit. No ens en podem estar, d’acord… Les escales de la Catedral. Ens trobem en un lloc típic però que de ben segur, i durant molts anys, continuarà sent l’escenari on trobar la llum perfecta que els bons fotògrafs passen la vida buscant.

PUBLICITAT