FRAMES 01, Ricard Lahoz

Frames, en el món del cinema, és l’anglicisme que s’utilitza per designar cada un dels fotogrames que configuren una seqüència, un film. En el seu concepte més ampli, la traducció més bàsica al català, significa “marc”. L’objectiu d’aquest programa, que es comença a escriure amb aquestes línies, és poder crear una seqüència final (que no definitiva) del moment que està vivint el periodisme avui dia.

PUBLICITAT

Estem sent testimonis i subjectes actius d’una època de canvis socials, polítics i tecnològics a nivell global i local. La societat n’és la protagonista i el periodisme un eix comunicatiu indispensable i indiscutible. Acostar aquesta professió a tots vosaltres a través d’entrevistes a professionals de la ciutat és l’objectiu del programa. Tot això abraçat per un llenguatge directe, entenedor i amè, trobant l’equilibri entre el rigor i la didàctica.

I no ens quedarem a l’estudi, sortirem al carrer: serà l’entrevistat el que triarà on portem els micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona. El primer racó on ens hem desplaçat és al Moll de Costa, un dia d’hivern cap a les quatre de la tarda. De fet el protagonista d’aquest primer programa assegura que la sinergia entre el lloc, el sol, el cel i l’aigua a aquesta hora del dia és màgica. Entremig de gent que surt a caminar i d’altres que prefereixen córrer arriba Ricard Lahoz, director del diari Fet a Tarragona.

PUBLICITAT